Juuri niin.

OSA:aan (Ota se abstraktina) en ole saanut kirjoitettua jatkoa sanaakaan. En vaan jaksa. Writing block. Muutkin ficit ovat jäässä ja novelli-ideat ovat nähtävästi hylänneet pääni ja lähteneet pitkälle lomalle Karibialle. Jos tällä hetkellä yritän kirjoittaa, tekstistä tulee silkkaa paskaa. Tai sitten se on ollut aina peestä, mutten ole vain huomannut sitä.

Aivojen sulamiseen voi olla moniakin syitä. Koulu, väsymys ja The Sims 2 - Matkoilla-lisäosa, jonka sain tänään. Pelasin ahkerasti monta tuntia. Lisäksi päätäni on särkenyt eilisestä lähtien. Eihän tällaisessa päänsisäisessä sekamelskassa voi tehdä mitään.

Ja otsikkoon viitaten; en osaa päättää, millä tuulella olen. Olisinko ärsyyntynyt vai iloinen, surullinen vai kateellinen niille, joilla on vielä kirjoitustaito tallella. Vai huolestunut siitä, saanko tehtyä äikän- ja matikanläksyt ylihuomenna ennen tuntien alkua (kirjat jäivät kouluun). Minne kategorisoin itseni? Vai kuulunko mihinkään? Olenko vain yksilö, jossa on valmistusvirhe tai enemmänkin liuta niitä?